MATEMATIČKO MESTO UČENIKA O.Š. "MAJKA JUGOVIĆA"

MATEMATIČKO MESTO UČENIKA O.Š. "MAJKA JUGOVIĆA"
Rafael: Škola u Atini

субота, 20. фебруар 2010.

KONKURS ZA SARADNIKE

POTREBNA SU ČETIRI SARADNIKA BLOGA MATEMATIKA-HORIZONT. UKOLIKO SI ZAINTERESOVAN/A, IMAŠ IDEJE I ŽELJU DA NAPREDUJEŠ U STICANJU ZNANJA PRIJAVU POŠALJI NA ADRESU:
marijanamah@gmail.com, NAJKASNIJE DO 1. MARTA. U PRIJAVI NAVEDI MOTIV (RAZLOG) ZBOG KOGA SE JAVLJAŠ KAO I IDEJU - PREDLOG ŠTA BI VOLELA/O DA RADIŠ.
REZULTATI KONKURSA BIĆE OBJAVLJENI 5.MARTA.

3 коментара:

  1. Prijavljujem se za saradnika jer želim da uvećam svoje znanje iz matematike.Jedna od ideja je da pomognem u postavljanju zadataka sa takmičenjenja.Moja email adresa glasi:
    bundalom@ikomline.net

    ОдговориИзбриши
  2. Prijavljujem se za saradnika iz razloga sto mislim da treba da prosirim svoje znanje iz matematike a takodze smatram da je matematika predmet iz koga se uce mnoge druge nauke.Zelela bih da pomazem u sastavljanju zadataka ili da obavljam druge poslove koji bi koristili ucenicima.Moja email adresa glasi-vladana.banasevic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  3. Prijavljujem se za saradnika zbog zelje da prosirim svoje znanje iz matematike.Smatram matematiku jednom od najzanimljivijih i najvaznijih predmeta.Voleo bih da saradjujem sa istomisljenicima.Moja e-mail adresa je:
    stefkic@gmail.com

    ОдговориИзбриши